Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Με το καλό να μας μπει!!!!!!!!

Αν και παραπλανητικός ο τίτλος (βρώμικα μυαλά όλοι σας, φτού σας) η ανάρτηση είναι ευχητήρια.... Πως λέμε ευχητήρια κάρτα.... Καμία σχέση.
Σήμερα φεύγει το 2009, επιτέλους!! Ήταν λίγο δύσκολη και περίεργη χρονιά, αλλά ήταν και η χρονιά των αλλαγών και ευτυχώς τελειώνει με όσο το δυνατό λιγότερες απώλειες.

Εύχομαι λοιπόν σε όλους σας να αποχαιρετήσετε τον χρόνο που φεύγει, κάνοντας τον απολογισμό σας. Γιατί σίγουρα όλοι κάτι μάθαμε από τη χρονιά που φεύγει. Σίγουρα αποκτήσαμε εμπειρίες ενός χρόνου ακόμα, και γίναμε λίγο σοφότεροι. Ότι και αν συνέβει σε όλους σίγουρα συνέβη για καλό. Έτσι θέλω να το βλέπω. Όσα άσχημα, όσα στραβά, όσα δυσάρεστα συνέβησαν για να γίνουμε πιο δυνατοί, να καταλάβουμε ότι η ζωή περνά τόσο γρήγορα που πρέπει να σταματήσουμε να αναλωνόμαστε σε μαλακίες.

Εύχομαι η νέα χρονιά που σιγά σιγά εισβάλει στη ζωή μας, να φέρει στον καθένα κάτι που επιθυμεί. Μικρό ή μεγάλο!! Εύχομαι να βρείτε μικρές χαρές της καθημερινότητας για να γεμίσουν ευχάριστα τη ζωή σας. Να γεμίσετε θετική ενέργεια από τους γύρω σας και να τη μεταδόσετε σε όσους την έχουν ανάγκη. Να προσπαθήσουμε να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη, την ποιότητα της ζωής μας καλύτερη. Να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο. Να δώσουμε και να πάρουμε αγάπη, που είναι το πιο σημαντικό αγαθό στον κόσμο. Είναι η κινητήρια δύναμη σε όλα.
Εύχομαι να αφήσουμε πίσω τους εγωισμούς, τις κακίες, τις μικρότητες που αφήνουμε να μας επιρρεάζουν και να επιβαρίνουν το κάρμα μας και την ψυχή μας. Που δηλητηριάζουν τη ζωή μας και δεν μας αφήνουν να χαρούμε τις μικρές ευτυχισμένες στιγμές μας.
Εύχομαι πάνω από όλα υγεία σε όλους σας, στις οικογένειες σας. Να είστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι. Να αγαπάτε όσους σας αγαπάνε και αυτούς που δεν σας αγαπάνε ακόμα περισσότερο. Να χαμογελάτε γιατί πάντα ένα χαμόγελο κάνει τους άλλους να απορρούν. Να έχετε καλή διάθεση, και να τη μεταδόσετε σε όλους.

Σας φιλώ όλους γλυκά και τα λέμε του χρόνου...... Καλή Πρωτοχρονιάαααααααααααααα
Α!!!! και μήνυμα προς το κομάντο (χαχαχαχα)! Η μπουμπού εδώ είναι, απλά ωρίμασε απότομα μάλλον.... Ο ίδιος άνθρωπος είναι.... Και σας χαιρετά....
Μήνυμα προς τον άγγελο μου!!!! σ'αγαπάω πολύ πολύ, και η φετινή χρονιά αν και θα είναι λίγο δύσκολη, θα είναι και αυτή υπέροχη!!! Όσο υπέροχη έκανες και τη χρονιά που πέρασε!!! καλή ΧελοΠρωτοχρονιά!!!

7 σχόλια:

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Καλη χρονια να εχεις
αννουλα μου! Με το καλο να μας μπει, οπως τα λες! Αντε και το καλοκαιρακι με χιονια!!!

Hfaistiwnas είπε...

Αχ μακάρι!!!!
Επίσης εύχομαι!!!
Καλή χρονιά να έρθει!

kakos lykos είπε...

Μακάρι ο καινούργιος χρόνος να είναι καλύτερος από τον προηγούμενο, τα όνειρα να πραγματοποιηθούν, να είναι γεμάτος υγεία, και ευτυχία.

Χρόνια πολλά Άννα και με το καλό να μας μπει...Ο χρόνος εννοώ ;)))

Coulõs είπε...

Με το καλό να μας μπει!

Έχεις πλάκα!...

ΑΝΝΑ είπε...

Καλοί χρονιά φίλοι μου καλοί...
Αν και μπερδεύτηκα με τον καιρό και νομίζω ότι έχουμε Πάσχα....
Και όπως λέει και ο αγελαδίτσας (χαχαχαχα μη βρίζεις.....) και το καλοκαιράκι με χίονια....
Καλέ μου Ηφαιστίωνα περιμένω να μου πεις πως ήταν... γιατί εγώ πονάω λίγο σήμερα... Το σώμα μου όλο...
Λυκάκι μου καλή χρονιά να έχεις, γεμάτη χαρά και αγάπηηηηηηηηηηηηη
Εγκλώ..... πλάκα έχω????? Και μοναστηράκι έχω.... χαχαχαα
Καλή χρονιά και σε σένα, και να περνάς γιατί μόνο αστεία και ευτράπελα θα λέμε εδώ μέσα....
Φιλιάαααααααααααα

Ανώνυμος είπε...

Den tin ekana monos mou iperoxi,enas koukos den fernei tin anoixi....xeli!
Ego na deis poso s'agapao!Xaplomeno paraponaki!I kali xronia den erxetai moni tis tin ftiaxnoume emeis!!!!!!!
Skepsou ola na itan mia euthia grammi......Einai oraio na kolimpas mesopelaga otan xereis oti exeis kapoion dipla sou gia sena kai esi gia ekeinon....!!!!!Kali xronia xaroumeni kai eytixismeni tha exoume eimai sigouros...Oti kai na simvainei giro........

ΑΝΝΑ είπε...

Όλα τα πράγματα στη ζωή μας έρχονται για ένα και μόνο λόγο! Για να μας μάθουν κάτι και να μας διδάξουν την αξία της κάθε στιγμής. Όσα ήρθαν καλώς ήρθαν!Και κάθε στιγμή της χρονιάς που πέρασε μου έμαθε ότι μπορώ να κολυμπήσω λίγο πιο μακρυά από την ακτή χωρίς σωσίβιο, χωρίς να φοβάμαι τα πάντα....
Και ναι ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, η άνοιξη στην καρδιά μας έρχεται όταν τη θέλεις και όταν είσαι έτοιμος να την δεχθείς και να την καταλάβεις. Η χρονιά αυτή θα είναι καλύτερη ξέρεις γιατί? γιατί από όσα γίνανε γύρω είδαμε πόσο μπορούμε να βάλουμε μπροστά αυτό που αισθανόμαστε και θέλουμε ο ένας για τον άλλο. Πληθυντικός..... Θέλουμε.... Αισθανόμαστε..... Μαζί....