Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΙΑ!!!!!

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΙΑ!!! Βαρέθηκα να καταπιέζομαι! αποφάσισα να αρχίσω να φωνάζω! Να καταγγέλω όσα με ενοχλούν! Να αντιδράω σε όσα καταπατούν τις προσωπικές μου ελευθερίες, όσα έρχονται αντίθετα με τις αρχές μου!

Σήμερα το πρωί, περίμενα το τράμ!! Μαζί με τον καφέ μου το πρωί, μου αρέσει να κάνω και ένα τσιγαράκι! Έγκλημα είναι?? Κάθομαι λοιπόν σε ένα παγκάκι στην άκρη της αποβάθρας για να μην ενοχλώ κανένα με τον καπνό μου! Το τι ακούω κάθε μέρα δεν λέγεται!! Από τη γενιά των 60 και άνω!! Τη γενιά αυτή που μόνο να κρίνει και να γκρινιάζει ξέρει! Που είναι αγενείς, που σε σπρώχνουν στο δρόμο, που σου κλείνουν την πόρτα στα μούτρα, που θεωρούν ότι ο κόσμος τους ανήκει! Η ανατροφή που μου έχουν δώσει οι γονείς μου δεν μου επιτρέπει να γίνομαι αγενής αλλά μέχρι εδώ!!! Η γενειά αυτή που έχει καταστρέψει τη χώρα μας με τις κυβερνήσεις που εκλέγει! Που η χώρα μου έχει γίνει τρελλοκομείο!!

Κανείς μάλλον δεν αντιλαμβάνεται πως κανένας Κωστάκης, Γιωργάκης, Αλέκα, Αλέκος και Αλέξης δεν μπορεί να κυβερνήσει! Και πως μπορούμε να απαιτήσουμε κάτι τέτοιο από ανθρώπους που δεν ξέρουν πως είναι να δουλεύεις και να ζεις με 700 ευρώ! Με συντάξεις της πείνας, να είσαι αγρότης και να χαλάει η σοδιά σου, να ξυπνάς από τα χαράματα για να θρέψεις τα παιδιά σου!! Πως μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να βοηθήσουν όλους εμάς που καθημερινά αγωνιζόμαστε για να μην πεινάμε, να μην κρυώνουμε και παρ'όλα αυτά να βοηθάμε και τους συνανθρώπους μας??

Εγώ δεν έχω απαίτηση. Απαιτώ όμως από τους γύρω μου να ξυπνήσουν! Δεν είναι δυνατόν το 2009 να πεινάνε, να κρυώνουν και να βρέχονται άνθρωποι δίπλα μας και να αδιαφορούμε! Δεν είναι δυνατό να κλωτσάνε τα αδέσποτα, να τα διώχνουν από το κατώφλι τους αντί να τους δώσουν λίγο νερό και φαγάκι! Δεν είναι δυνατό να παρατάμε τους ηλικιωμένους σε ιδρύματα γιατί τάχα είναι βάρος! Δεν είναι δυνατό να μην καθόμαστε δίπλα σε ξένους και να τους φερόμαστε άσχημα γιατί τάχα είναι εγκληματίες! Εγώ ξέρω ανθρώπους από την Βουλγαρία, από την Αλβανία και από άλλα μέρη που είναι περισσότερο άνθρωποι από όλους μας! Δεν είναι δυνατό να υπάρχουν παιδιά στα φανάρια!

Τ Ε Λ Ο Σ! ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ!!

ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕΙ!

ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΓΕΝΕΙΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Καλησπέρα

Δεν είσαι η μόνη που βαρέθηκες

Καλό σου βράδυ